Samenwerken

Kennismaken of samenwerken?

Heb je ideeën voor Go Live Go Travel? Of wil je graag eens kennis maken? Dat kan! Stuur me een email via info@golivegotravel.nl.

Go Live Go Travel staat open voor samenwerkingsvoorstellen of tijdelijke projecten. Een samenwerking kan bijvoorbeeld een persreis zijn of een review over producten die passen bij deze blog, bijvoorbeeld een tour op het gebied van street art, cultuur of geschiedenis. Heb jij een bepaalde samenwerking voor ogen? Doe mij een voorstel en we bespreken de mogelijkheden.

Ik werk niet mee aan verzoeken tot linkruil.

Bij een samenwerking vermeld ik dit altijd duidelijk in een artikel. Ik ga geen samenwerkingen aan die niet passen bij mijn blog en mijn lezers. Mocht je interesse hebben in een samenwerking, stuur een mail naar info@golivegotravel.nl.

Disclaimer

Bijna alle reizen die ik maak, betaal ik zelf. Mocht ik op persreis zijn geweest of uitgenodigd zijn voor een tour, dan vermeld ik dit altijd in het artikel.

De teksten die ik plaats op Golivegotravel.nl zoek ik van tevoren goed uit en de artikelen stel ik met veel plezier samen. Toch kan het gebeuren dat ik een foutje maak en informatie kan altijd na de publicatiedatum veranderen. Restaurantjes sluiten, prijzen gaan omhoog of adressen veranderen. Wat vandaag nog klopt, kan morgen alweer verouderd zijn. Go Live Go Travel is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op Golivegotravel.nl. Natuurlijk kun je het mij altijd laten weten als je een foutje ziet. Dat vind ik alleen maar fijn!

De teksten, foto’s en video’s op Golivegotravel.nl zijn door mij gemaakt, tenzij anders is vermeld. Niets mag van deze website in welke vorm dan ook worden overgenomen zonder mijn toestemming en een duidelijke bronvermelding.

© 2014-2018 Go Live Go Travel. All rights reserved.