Esther go live go travel

Over Esther

Wie schrijft deze blog?

Dat ben ik. Hoi! Wat leuk je hier te zien. Mijn naam is Esther, 26 jaar oud en ik woon in het leuke Haarlem. Ik ben geboren op het platteland, maar wist vanaf jongs af aan al dat het boerenleven niet voor mij was weggelegd. Het is niet zo handig als je allergieën hebt voor vrijwel alle dieren. Wat ik wel wist is dat ik de wereld om ons heen erg interessant vond. Eén land had in het bijzonder mijn interesse: Rusland. Een land zo groot dat het twee bladzijden in de Bosatlas besloeg. Daar moest ik meer vanaf weten. Zo gezegd, zo gedaan. In 2008 koos ik voor een studie Europese Studies met Russische taal en in 2014 maakte ik een grote rondreis door Rusland. Vanaf toen heeft het reisvirus toegeslagen. Thailand, Oekraïne en China volgden en de lijst met reiswensen wordt iedere dag weer langer. Er zijn nog zo veel mooie culturen en zo veel mooie landen. Stapje voor stapje ontdek ik steeds meer van deze wereld. Het liefst trek ik naar Centraal- en Oost-Europa, maar ook Azië en Zuid-Amerika staan hoog op mijn lijstje. Denk aan de ontelbaar vele eilandjes van Indonesië, het onontdekte Oezbekistan of het swingende Brazilië. De wereld biedt zoveel moois, het is gewoon moeilijk om te kiezen.

Waarom heet deze blog “Go Live Go Travel”?

Go Live Go Travel is mijn reisblog, ontstaan vanuit mijn persoonlijke frustratie met de dagelijkse sleur. Je herkent het wel. Iedere week werken we weer hard toe naar dat vrijdagmiddagmoment om eindelijk te kunnen proosten op het weekend. Twee dagen genieten en ontspannen. Heerlijk, maar voordat je het weet is het alweer zondagavond en moet je je weer voorbereiden op een nieuwe werkweek. Ik vroeg me af, hoe kan ik deze cirkel van werk –  weekend – werk leuker maken? Het antwoord: door in mijn vrije tijd meer bezig te zijn met mijn passie: reizen! Reizen geeft me energie, opent mijn ogen voor nieuwe culturen en zorgt voor een boel nieuwe vrienden vanuit de hele wereld. In het kort, reizen zorgt ervoor dat ik intenser geniet van het leven. Vanuit die gedachte is mijn blog geboren: Go Live, Go Travel! (Ga leven, ga reizen). Dit is het online plekje waar ik al mijn reizen vastleg. Van korte dagtripjes tot een verre reis richting Azië. Tijdens het reizen vind ik het altijd belangrijk bekende en mindere bekende kanten van een bestemming te ontdekken. In Londen bezocht ik bijvoorbeeld naast de Big Ben ook een lokale hindoeïstische tempel in één van de buitenwijken. Want waarom bij het bekende blijven als er nog zoveel meer is?

esther Go live go travel

Kennismaken of samenwerken?

Heb je ideeën of suggesties voor Go Live Go Travel? Of wil je graag eens nader kennis maken? Dat kan! Neem contact met me op via het contactformulier of stuur me direct een email via info@golivegotravel.nl. Ik zal proberen zo snel mogelijk te reageren. Go Live Go Travel staat ook open voor samenwerkingsvoorstellen of tijdelijke projecten. Een samenwerking kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • Persreizen  / destination marketing
  • Review over producten die passen bij deze blog, bijvoorbeeld een tour op het gebied van street art, cultuur of geschiedenis

Ik werk niet mee aan verzoeken tot linkruil.

Bij een samenwerking vermeld ik dit altijd duidelijk in een artikel. Ik ga geen samenwerkingen aan die niet passen bij mijn reisblog en mijn lezers. Mocht je interesse hebben in een samenwerking, neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@golivegotravel.nl.

Disclaimer

Bijna alle reizen die ik maak, betaal ik zelf. Mocht ik op persreis zijn geweest of uitgenodigd zijn voor een tour, dan vermeld ik dit altijd in het artikel.

De teksten die ik plaats op Golivegotravel.nl zoek ik van tevoren goed uit en de artikelen stel ik met veel plezier samen. Toch kan het gebeuren dat ik een foutje maak en informatie kan altijd na de publicatiedatum veranderen. Restaurantjes sluiten, prijzen gaan omhoog of adressen veranderen. Wat vandaag nog klopt, kan morgen alweer verouderd zijn. Go Live Go Travel is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op Golivegotravel.nl. Natuurlijk kun je het mij altijd laten weten als je een foutje ziet. Dat vind ik alleen maar fijn!

De teksten, foto’s en video’s op Golivegotravel.nl zijn door mij gemaakt, tenzij anders is vermeld. Niets mag van deze website in welke vorm dan ook worden overgenomen zonder mijn toestemming en een duidelijke bronvermelding.

'Over Esther' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© 2014-2017 Go Live Go Travel. All rights reserved.