Mumbai Prince of wales museum
0

10x doen in de Indiase metropool Mumbai

Mumbai is de grootste stad van India. Tijdens het plannen van onze reis door India vonden we dat deze bestemming niet mocht ontbreken op ons lijstje. Tot 1996 ging de stad een lange tijd door het leven als Bombay, de Engelse variant op de eerdere Portugese benaming voor deze stad Bom Bahia (vertaling: goede baai)….

Mumbai India street food
0

Mumbai proeven: een street food tour

Onze laatste dagen van onze reis in India brachten we door in metropool Mumbai. Vanaf hier pakten we het vliegtuig naar Sri Lanka, maar voordat dit zo ver was gingen we eerst één van de drukste steden van India ontdekken. Mumbai, beter bekend onder de oude naam Bombay, is de grootste stad van India en…

Alkmaar Nederland
2

Fotoreeks: een dagtrip naar historisch Alkmaar

Na een aantal intensieve wintermaanden op reisgebied – ik bezocht India, Sri Lanka en Rusland – stond de lente in het teken van rust. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind reizen het leukste wat er is en ik genoot van de contrasten tussen de reizen: het kleurrijke India, het tropische Sri Lanka en winters Rusland….

India Taj Mahal
4

Een onvergetelijke ochtend: zonsopkomst bij Taj Mahal

Na een stop bij ‘spookstad’ Fatehpur Sikri reisden we door naar Agra. De thuishaven van de wereldberoemde Taj Mahal en één van de must-sees tijdens onze reis door Noord-India. Over het algemeen worden er twee momenten aangeraden om dit hoogtepunt te bezoeken: zonsopgang en zonsondergang. Het is dan niet te heet en niet te druk….

© 2014-2017 Go Live Go Travel. All rights reserved.