Ik denk graag terug aan de warme zomers in west-Oekraïne in 2015. De zon scheen iedere dag onafgebroken en iedereen leek in een vrolijke bui te zijn. Er werd muziek gemaakt, gedanst en ijs gegeten. En dat tegen een achtergrond van kleurrijke huisjes en imposante kerken. Oekraïne verraste mij. Ik had niet gedacht zo’n vrolijk toneel aan te treffen. Het had net zo goed Tsjechië of Polen kunnen zijn.

Reisfilm Oekraïne: 1,5 minuut genieten

Naast ontelbaar veel foto’s te hebben gemaakt heb ik ook gefilmd. Ik wilde dolgraag die kleurrijke geveltjes van Lviv vastleggen, de charmante straatjes van Chernivtsi en het fort van Kamjanets-Podilsky. Ook heb ik een poging gewaagd de vrolijke kanten van Oekraïne te laten zien. De salsadansende stelletjes, de saxofoonspelende jongens en de altijd aanwezige zon. Ze komen allemaal terug in een korte reisfilm. Ik weet dat ik nog nog veel te leren heb op filmmakergebied, maar ik vind het leuk om te doen.

Genoeg woorden, tijd voor de reisfilm Oekraïne. Druk op play en geniet van anderhalve minuut Oekraïense zomer. Laat je me even weten wat je ervan vind?

Meer lezen over Oekraïne

Author

"Don't let your dreams be dreams. Go live your dreams. Go travel".

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.