Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op GoLiveGoTravel.nl.

  • Bijna alle reizen die ik maak, betaal ik zelf.  Af en toe werk ik samen met een tour, waarbij ik gratis of met korting met de tour meega in ruil voor een blogpost.  Ik werk alleen samen met bedrijven die een natuurlijke match zijn met Go Live Go Travel.  In mijn blogposts ben ik altijd transparant en laat ik het je weten als het om een samenwerking gaat. Ik ben ook wettelijk verplicht dit te vermelden bij een blogpost vanuit een betaalde samenwerking. Bevalt de tour niet of zie ik verbeterpunten, dan zal ik dit zeker vermelden in het artikel.
  • Alle blogposts op Go Live Go Travel zijn geschreven door mij en gaan over bestemmingen waar ik zelf ben geweest. Ik vind het belangrijk dat ik het land heb ervaren, zodat ik het gevoel goed kan overbrengen. Houd er ook rekening mee dat ik geen professioneel reisexpert ben. Ik schrijf mijn blogposts op basis van mijn eigen ervaringen.
  • Soms schrijf ik gesponserde blogposts. Dit zijn betaalde samenwerkingen waarin ik gevraagd ben door een bedrijf  om over hun product of aanbod te schrijven. Vaak gaat het om reisorganisaties. Ook hiervoor geldt: het bedrijf moet 100% passen bij Go Live Go Travel en ik vermeld de samenwerking in de blogpost.
  • Op Go Live Go Travel zie je zo nu en dan affiliate links. Dit zijn linkjes naar nuttige websites die ik van harte aanbeveel. Het kan bijvoorbeeld gaan om een link naar een hotel of touroperator. Als jij via deze linkjes iets boekt, dan ontvang ik een kleine commissie. Goed om te weten: dit kost jou als koper helemaal niets exta’s en je steunt mij om deze blog draaiende houden.
  • Bij sommige affiliate links voor hotels voeg ik het reviewcijfer van het hotel toe. Houd er rekening mee dat dit cijfer na publicatie kan veranderen. Het is bedoeld om je een idee te geven van de algemene waardering van het hotel.
  • De teksten, foto’s en video’s op Golivegotravel.nl zijn door mij gemaakt. Niets mag van deze website in welke vorm dan ook worden overgenomen zonder mijn toestemming en een duidelijke bronvermelding.
  • De teksten die ik plaats op Golivegotravel.nl zoek ik van tevoren goed uit en de blogposts stel ik met veel plezier samen. Toch kan het gebeuren dat ik een foutje maak en informatie kan altijd na de publicatiedatum veranderen. Restaurantjes sluiten, prijzen gaan omhoog of adressen veranderen. Go Live Go Travel is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op Golivegotravel.nl. Natuurlijk kun je het mij altijd laten weten als je een foutje ziet. Dat vind ik alleen maar fijn!

Heb je hierover vragen? Dan kun je mij mailen via info@golivegotravel.nl.