Disclaimer

 

  • Bijna alle reizen die ik maak, betaal ik zelf. Mocht ik op persreis zijn geweest of uitgenodigd zijn voor een tour, dan vermeld ik dit altijd in het artikel.
  • Alle artikelen op Go Live Go Travel gaan over bestemmingen waar ik zelf ben geweest. Ik vind het belangrijk dat ik zelf het land heb ervaren, zodat ik het gevoel goed kan overbrengen. Daarom ga ik geen samenwerkingen aan voor het plaatsen van persberichten of advertorials over bestemmingen waar ik zelf niet ben geweest. Houd er ook rekening mee dat ik geen professioneel reisexpert ben. Ik schrijf mijn artikelen op basis van mijn eigen ervaringen.
  • De teksten, foto’s en video’s op Golivegotravel.nl zijn door mij gemaakt. Niets mag van deze website in welke vorm dan ook worden overgenomen zonder mijn toestemming en een duidelijke bronvermelding.
  • De teksten die ik plaats op Golivegotravel.nl zoek ik van tevoren goed uit en de artikelen stel ik met veel plezier samen. Toch kan het gebeuren dat ik een foutje maak en informatie kan altijd na de publicatiedatum veranderen. Restaurantjes sluiten, prijzen gaan omhoog of adressen veranderen. Wat vandaag nog klopt, kan morgen alweer verouderd zijn. Go Live Go Travel is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op Golivegotravel.nl. Natuurlijk kun je het mij altijd laten weten als je een foutje ziet. Dat vind ik alleen maar fijn!

Heb je hierover vragen? Dan kun je mij mailen via info@golivegotravel.nl.